OBS.: Vi er reklamebeskyttet i cvr-registret​​

Hør mere på

Telefon: 30 54 62 13

Elektriker til lokale el-installationer

​Mangler du en autoriseret elektriker? Hos Jans El-Teknik har vi en lang række erfaringer med el-installationer og el-teknik til både private, erhverv og landbrug.

Vi lægger vægt på godt samarbejde

Som elektriker er vores fokus altid på tillid, god service og høj kvalitet, og vi rådgiver altid om de mest optimale løsninger i den givne situation.

Vi har et godt samarbejde med andre lokale håndværkere, så vi kan hjælpe dig med at finde egnede folk til at løse de øvrige opgaver, som kan være forbundet med nye el-installationer eller renovering af eksisterende.

Vi træder også gerne til som elektriker, hvis der er brug for en specialist til nyetablering, renovering eller ændring af el-installationer ved byggeprojekter og lignende.

Jeres elektriker til den næste opgave

Jans El-Teknik er en lokal elektriker virksomhed, der blev etableret i 2006. Firmaet består af autoriseret el-installatør Jan Ditlevsen og hans to svende. Dennis Falck er uddannet industri elektriker, og Jannik Appel har en bred viden inden for reparation af hårde hvidevarer.

Vi lever af vores gode navn hos lokale kunder i Faaborg, Middelfart og Assens, hvor vi dækker hele vejen rundt med speciale i varmepumper, PLC styring, erhverv, industri og landbrug, men vi hjælper også gerne private kunder. 

Jans El-Teknik er medlem af Tekniq, installatørernes organisation, og vi holder os altid orienteret omkring den nyeste lovgivning på el-området.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 54 62 13 eller sende en e-mail jan@janselteknik.dk, hvis du har spørgsmål til, hvilke elektrikeropgaver vi udfører.

Ønsker du et uforpligtende tilbud​?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jans El-teknik ApS

​Gudøgyden 4 , 5631 Ebberup | Telefon: 30 54 62 13 | E-mail: jan@janselteknik.dk | CVR: 29389845