OBS.: Vi er reklamebeskyttet i cvr-registret​​

Hør mere på

Telefon: 30 54 62 13

Industri installationer og el til erhverv

​Hos Jans El-Teknik tilbyder vi en lang række løsninger inden for industri installationer, som er relevante for erhvervsvirksomheder. Skal din virksomhed for eksempel have bygget nyt eller renoveret, står vi klar med håndværk i bedste kvalitet, masser af erfaring og ikke mindst ideer til funktionelle løsninger, som opfylder din virksomheds krav, behov og ønsker.

Har I fejl på produktionsudstyret? Eller skal det ændres, så I kan producere nye emner? Så har vi specialiseret viden og kompetencer, og desuden kan vi stå for ændringer på de enkelte el-dele, samt skaffe og udskifte alle materialer, der indgår i produktionsudstyret.

Vi har erfaring i plc-programmering og fremstilling af styringer

​Kort sagt kan vi hjælpe med industri installationer, el installation, belysning, renovering, diverse serviceopgaver og naturligvis el-eftersyn.​

​​​Få vejledning og sparring i industri installationer

Har I egentlig bare brug for lidt vejledning og sparring i første omgang, stiller vi også gerne op. Med os har vi både omfattende viden og ekspertise inden for installationer i industrien, og ikke mindst et stort ønske om at finde netop den løsning, der kan hjælpe din virksomhed bedst videre.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe? Så kontakt os på telefon 30 54 62 13 eller e-mail: jan@janselteknik.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jans El-teknik ApS

​Gudøgyden 4 , 5631 Ebberup | Telefon: 30 54 62 13 | E-mail: jan@janselteknik.dk | CVR: 29389845