OBS.: Vi er reklamebeskyttet i cvr-registret​​

Hør mere på

Telefon: 30 54 62 13

Varmepumper som er effektive og miljøvenlige

​Vil du opvarme dit hus på en billigere og mere effektiv måde? Hos Jans El-Teknik rådgiver vi om og installerer miljøvenlige varmepumper, der både gør en forskel for temperaturen i dit hjem og hjælper dig med at spare penge.

Fremtidens opvarmningsform er med varmepumpe

En varmepumpe er billig i drift, miljøvenlig, giver en behagelig varme og leverer mere end fire gange så meget energi som den forbruger. Det er en effektiv opvarmningsform, da den udnytter varmeindholdet i luften og omdanner det til varme i huset. I mange sommerhuse kan en varmepumpe klare 100 % af varmebehovet og op til 90 % i helårshuse.

​Varmepumper kan oven i købet også anvendes som et aircondition-anlæg om sommeren.

​Varmepumper består af en indedel og en udedel. Indedelen placeres, hvor varmebehovet er størst, og udedelen placeres udvendig på huset. Kompressoren i udedelen indsamler og lagrer den varme, der naturligt findes i luften. Herefter overføres varmen til indedelen, som opvarmer luften i din bolig. Selvom der er frostgrader udenfor, findes der stadig varme i udeluften, som varmepumpen kan udnytte.

Installation af varmepumper i alle slags huse

Jans El-Teknik er din certificeret installatør af varmepumper. Vi har stor erfaring og godt kendskab til varmepumper, og vi rådgiver, installerer og servicerer husstande i Faaborg, Middelfart og Assens. Vi forhandler varmepumper fra mærkerne Panasonic og Bosch.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30 54 6​2 13eller sende en e-mail jan@janselteknik.dk, hvis du har spørgsmål til at få en varmepumpe installeret.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jans El-teknik ApS

​Gudøgyden 4 , 5631 Ebberup | Telefon: 30 54 62 13 | E-mail: jan@janselteknik.dk | CVR: 29389845